U wilt een auto kopen of van uw auto af?

In- en verkoop

U wilt een auto kopen of van uw auto af? Dan wilt u die bij voorkeur verkopen aan een serieuze opkoper van auto’s en sloopauto’s. Uw auto of sloopauto verkopen aan Autodemontage Nijmegen is gemakkelijk, u vult eenvoudig het formulier in, we nemen contact met u op en doen een serieus bod op uw auto. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, kunt u uw sloopauto laten ophalen, geheel gratis!

Het kan daarbij gaan om een oude auto die bij u op de oprit staat. Een auto die er, wegens ouderdom en gebruik, de sjoege aan heeft gegeven. Maar het kan natuurlijk ook gaan om een auto met schade. Een schade die de auto mogelijk heeft opgelopen bij een onfortuinlijk ongeluk of een auto die niet meer door de APK keuring is gekomen. Bij Autodemontage Nijmegen kunt u dus ook uw schadeauto verkopen, wacht niet langer en vul het formulier in.

Geïnteresseerd in het kopen van een sloopauto? Voor ons actuele auto aanbod kunt u hier klikken.

Kunt u een auto niet vinden?
Het kan zijn dat een specifieke auto nog niet online vindbaar is. Geen zorgen, bij ons komen dagelijks (sloop)auto’s binnen. De kans is dan ook groot dat de door u gezochte auto wel bij ons in de werkplaats aanwezig is. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder.

Inkoop sloopauto Nijmegen & omstreken

Inkoop sloopauto's

Schade auto verkopen? Autodemontage Nijmegen is specialist in autodemontage van loop- sloop- en schadeauto's.

Auto onderdelen kopen

Onderdelen voorraad

Voor verkoop van auto onderdelen bent u ook bij Autodemontage Nijmegen aan het juiste adres. De voorraad van de onderdelen controleert u snel via de onderdelenlijn.

Demontage auto's

Demontage

Onze auto's worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goed milieu.

Sloopauto ophalen

Autotransport

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst. Vraag naar de voorwaarden voor meer informatie.

Auto verkopen of kopen

In- en verkoop

Ook voor de in- en verkoop van auto's kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruim aanbod en verschillende mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Ook voor een onderhoudsbeurt kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren ook airco service.

Scroll naar boven