OVER ONS

Ruim 40 jaar ervaring

Autodemontage Nijmegen

Autodemontage Nijmegen heeft ruim 40 jaar ervaring in de autosloperij in Nijmegen. Door ons ruime assortiment aan schadeauto’s en bijbehorende onderdelen bieden wij een uitstekende oplossing voor mensen die hun auto willen repareren tegen een betaalbare prijs. Het assortiment van Autodemontage Nijmegen omvat schadeauto’s van verschillende merken en modellen. Deze zijn allemaal nauwkeurig geïnspecteerd om te bepalen welke onderdelen nog bruikbaar zijn. 

Wilt u een loop-, sloop- of schadeauto verkopen in Nijmegen en omgeving? Of wil je een onderdeel kopen voor je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wilt u direct bekijken of wij het onderdeel op voorraad hebben wat u nodig heeft? Controleer dat snel op de website van de onderdelenlijn.

Heb je een schadeauto die je graag wilt verkopen? Laat het ons weten en wij betalen je een eerlijke marktprijs voor de schadeauto. Wij kunnen je auto ophalen op locatie en de auto direct vrijwaren. Tevens kopen wij ook alle andere sloop / schadevoertuigen op. Wil je dus je schadeauto verkopen in Nijmegen of omgeving of ben je benieuwd of wij het onderdeel hebben dat jij nodig hebt voor jouw auto? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan je graag te woord.

Diverse sloopauto's

Ons team

Wij beschikken over jarenlange ervaring in deze branche. Sinds 2019 heeft Jeffrey Autodemontage Nijmegen overgenomen van zijn vader Eric. Het team van Autodemontage Nijmegen bestaat uit deskundige en ervaren monteurs die hun vakmanschap en kennis inzetten om onze klanten te voorzien van een hoogwaardige dienstverlening. Met de ruim 40 jaar ervaring in de autosloperij in Nijmegen staan wij dan ook bekend om het leveren van een goede en transparante service. Dit is voor ons een belangrijke pijler in onze dienstverlening.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Misschien kunnen we wat voor u betekenen? Bel ons gerust om een afspraak te maken of kom langs voor een bak koffie.

ONS DIRECT NODIG?
Scroll naar boven