Autodemontage Nijmegen logo
Wij zijn tot 18.00 uur bereikbaar

024-378 4427

Wij zijn tot 18.00 uur bereikbaar

Inkoop van alles met wielen.

Daarom ADN.

Ontdek onze
zekerheden voor
een zorgeloze
verkoop

Ontdek onze zekerheden voor een zorgeloze verkoop

WEL

Een gratis en vrijblijvend bod

Wij kopen alles met wielen in

Altijd dichtbij, gratis ophaalservice

Direct een RDW vrijwaringsbewijs

Directe uitbetaling van het afgesproken bedrag

NIET

Geen verborgen kosten

Geen tussenpersonen

Geen lange verkoopprocessen

Geen vreemden aan de deur

Geen prijsonderhandelingen

Autodemontage Nijmegen kenteken icon
Autodemontage Nijmegen accepteren bod
Autodemontage Nijmegen snel verkocht

Voertuig aanmelden

Bod op voertuig

Bod accepteren

Voertuig verkocht

Autodemontage Nijmegen kenteken icon

Auto aanmelden

Bod op auto

Autodemontage Nijmegen accepteren bod

Bod accepteren

Autodemontage Nijmegen snel verkocht

Auto verkocht

Snel en gemakkelijk

Uw voertuig verkopen

Bij Autodemontage Nijmegen kopen we alles met wielen in, ongeacht de staat waarin uw voertuig verkeert. Denk hierbij aan onder andere motors, scooters, brommobielen, quads, bestelbussen en bedrijfsauto’s. Taxeer uw voertuig geheel vrijblijvend via het formulier. 

Bestelbussen en bedrijfsauto's

Heeft u een bestelbus met schade, een bedrijfsauto met een hoge kilometerstand of wilt u snel en gemakkelijk van uw oude bedrijfswagen af? Bij ADN snappen we dat u als ondernemer niet zit te wachten op lange verkoopprocessen. Uw tijd is immers kostbaar en investeert u graag in uw onderneming. Of u nou zzp’er bent, een mkb-onderneming heeft of aan het hoofd staat van een grote organisatie: u verkoopt uw bedrijfsauto gemakkelijk, snel en zorgeloos aan ADN.

Motors

Wilt u uw motorfiets snel en voor een goede prijs verkopen? Bij ADN begrijpen we dat u gesteld bent op uw tweewieler. Voor u is uw motor meer dan alleen een voertuig die u van A naar B brengt. Achter uw motor gaat een verhaal schuil dat staat voor gekoesterde herinneringen, ongekend plezier en avontuur. Elke kilometer rijden is genieten en het gevoel van vrijheid valt niet te evenaren.

U bent op het punt gekomen dat u afscheid wilt of moet nemen van uw motor. De motor is volledig opgereden, heeft schade of u wilt een nieuwe motor kopen. Wat uw reden van verkoop ook mag zijn, een motor verkopen waar u veel plezier van hebt gehad is nooit leuk. Daarom verkoopt u uw motor aan ADN. Wij bieden u een moeiteloze verkoopervaring en taxeren uw verkoop vakkundig. Zo kunt u niet alleen rekenen op een eerlijk bod die aansluit op de staat van uw motor, maar geeft u uw motor ook nog eens een afscheid die het verdient.

Scooters

Heeft u een bestelbus met schade, een bedrijfsauto met een hoge kilometerstand of wilt u snel en gemakkelijk van uw oude bedrijfswagen af? Bij ADN snappen we dat u als ondernemer niet zit te wachten op lange verkoopprocessen. Uw tijd is immers kostbaar en investeert u graag in uw onderneming. Of u nou zzp’er bent, een mkb-onderneming heeft of aan het hoofd staat van een grote organisatie: u verkoopt uw

Brommobielen

Brommobielen zijn razend populair en geliefd bij jong- en oud. Jongeren die droog en warm naar school of werk kunnen rijden en voor ouderen die bijvoorbeeld nog zelfstandig een boodschap kunnen doen. Een brommobiel is zeer compact en wendbaar en ideaal voor stadsverkeer. 

Wilt u uw brommobiel verkopen? Bijvoorbeeld omdat uw brommobiel schade heeft, u een nieuwe wilt aanschaffen of omdat u de overstap maakt naar een auto? U verkoopt uw 45 km auto gemakkelijk, snel en zonder gedoe aan ADN. 

Gratis ophaalservice

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen overige voertuigen

Het verkopen van uw auto aan ADN is volledig gratis en vrijblijvend. Van het eerste contact, tot aan het ophalen en de vrijwaring: bij ons komt u niet voor (onaangename) verrassingen te staan.

Met ‘inkoop van alles met wielen’ bedoelen we ook echt alles met wielen. Staat uw type voertuig er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op. 

De waarde wordt bepaald op basis van factoren als de (technische) staat, het merk, model en bouwjaar.

Gaat u uw voertuig verkopen aan ons? Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een aantal belangrijke papieren nodig:

Tot 1 januari 2014
Is uw voertuig vóór 2014 voor het eerst in Nederland op naam gezet? Dan beschikt u waarschijnlijk over een papieren kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs bestaat uit drie delen:

deel IA: het voertuigbewijs met de technische gegevens van de auto;
deel IB: het tennaamstellingsbewijs met de tennaamstellingsgegegevens;
deel II: het overschrijvingsbewijs, noodzakelijk bij overschrijving van uw voertuig.

Voertuigen die tot juni 2014 in Nederland op naam zijn gezet hebben kentekendelen I, II en III.

Sinds 1 januari 2014
Is uw voertuig ná 2014 voor het eerst in Nederland op naam gezet? Dan beschikt u over een kentekenbewijs op creditcardformaat (kentekencard). Dit kentekenbewijs bestaat uit:

1. de kentekencard met de gegevens van de auto en kentekenhouder;
2. de tenaamstellingscode die noodzakelijk is bij overschrijving. De tennaamstellingscode bestaat uit 9 cijfers. De eerste 4 cijfers kunt u vinden op de kentekencard, de laatste 5 cijfers heeft u bij de aanschaf of na overschrijving per briefpost van de RDW ontvangen. 

Ontbreken er papieren? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag bij de aanvraag van de benodigde documenten.

Dit is afhankelijk van de staat van uw voertuig. Heeft uw voertuig schade of is deze rijp voor de sloop? Dan kunnen we kunnen onderdelen van uw voertuig (her)gebruiken, repareren of reviseren, om vervolgens deze onderdelen te verkopen. In sommige gevallen kunnen we een voertuig met schade volledig herstellen. Heeft uw voertuig geen schade? Dan maken we uw voertuig klaar voor verkoop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe APK. grote beurt en nieuwe banden opleggen.

Ja, wij bieden een gratis ophaalservice aan.

Onze klanten aan het woord

Reviews

Cheryl Tjintjelaar
Lees verder
Top service! Keer op keer wordt ik hier snel, vriendelijk en goed geholpen. Bij het wegslepen en monteren van mijn auto met pech, tot aan het ver- en inkopen van de auto’s die ik de afgelopen 10 jaren heb gehad. Het belangrijkste voor mij is dat ze eerlijk en betrouwbaar zijn. Hier ben je aan het goede adres om zorgeloos de weg op te gaan!
Maze Runner
Lees verder
Super goede service, deskundig en hartstikke vriendelijk! Heb hier de APK & 100.000 km laten doen (nadat ik hier per ongeluk terecht kwam op zoek naar n embleempje) en nog wat extra dingen en ga nooit meer naar de officiële garage terug. Tegen deze prijs en (voor mij net zo belangrijk) de geweldige service kan niemand op.
Macy Ophelders
Lees verder
Hele fijne service. Eerlijke prijs en zeer snel geholpen. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor de volgende.
Jd Scooters
Lees verder
Werken aardige mensen je wordt fijn geholpen.
HorseCare Maas & Waal
Lees verder
Klantvriendelijk, Behulpzaam & Betrouwbaar.
Karin Verstegen
Lees verder
Heel netjes geholpen. Kwam voor een nieuwe koplamp maar ipv het zomaar te verkopen werd er meegedacht en geprobeerd de kapotte koplamp te fixen. Vriendelijk, meedenkend en goed geregeld.
Michiel Bancken
Lees verder
Zeer tevreden! Snelle communicatie en vriendelijk in contact. Ook betrouwbaar.
Niels de Brouwer
Lees verder
Vriendelijk personeel, denkt in oplossingen in plaats van problemen. Hebben veel onderdelen in voorraad, zeer goed geholpen!

Klik hier voor meer reviews

Passie voor automotive

Over ADN

Gemakkelijk, snel en zonder gedoe uw voertuig verkopen? Bij Autodemontage Nijmegen is dit vanzelfsprekend. Wij van ADN zijn ruim 40 jaar actief in de voertuigdemontagebranche en pionier op het gebied van mileuverantwoord recyclen van auto’s en auto-onderdelen.

Bij ADN hebben we passie voor mobiliteit en kopen alles met wielen in. Denk hierbij aan onder andere een sloopauto, schade– en loopauto

Verkoop uw voertuig aan ADN en laat deze gratis ophalen. Met onze landelijke ophaalservice zijn we altijd dichtbij. Wij zijn RDW-erkend en kunnen uw voertuig op locatie vrijwaren. Bovendien ontvangt u direct het afgesproken bedrag. 

Contact met ADN

Bel 024-378 4427

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 14.30 uur.

WhatsApp 024-378 4427

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 14.30 uur.

Stuur een e-mail

Ontvang de zelfde werkdag een reactie op uw e-mailbericht.

Contact met ADN

Bel 024-378 4427

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zat. van 08.30 tot 14.30 uur.

WhatsApp 024-378 4427

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zat. van 08.30 tot 14.30 uur.

Stuur een e-mail

Ontvang dezelfde werkdag een reactie op uw e-mailbericht.