OVER ONS

Ruim 40 jaar ervaring

Autodemontage Nijmegen

Wil je een loop-, sloop- of schadeauto verkopen in Nijmegen en omgeving? Of wil je een onderdeel kopen voor je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn al ruim 40 jaar actief als autosloperij in Nijmegen en hebben een ruim assortiment aan schadeauto’s en de bijbehorende onderdelen. Sinds 2019 heeft Jeffrey Autodemontage Nijmegen overgenomen van zijn vader Eric. 

Heb je een schadeauto die je graag wilt verkopen? Laat het ons weten en wij betalen je een eerlijke marktprijs voor de schadeauto. Wij kunnen je auto ophalen op locatie en de auto direct vrijwaren. Tevens kopen wij ook alle andere sloop / schadevoertuigen op. Wil je dus je schadeauto verkopen in Nijmegen of omgeving of ben je benieuwd of wij het onderdeel hebben dat jij nodig hebt voor jouw auto? Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord.

Ons team

Wij beschikken over jarenlange ervaring in deze branche. Onze monteurs zijn ervaren en geschoold. Autodemontage Nijmegen staat bekend om een goede en transparante service. Dit is een belangrijke pijler voor onze dienstverlening.

ONS DIRECT NODIG?
Scroll naar boven