Autodemontage Nijmegen en omstreken

Demontage auto's

Autodemontage: jonge onderdelen van erkende partijen.

Onze demontage-auto’s zijn gekocht van erkende partijen, slechts een paar jaar oud en hebben weinig kilometers op de teller. Bij binnenkomst worden alle onderdelen uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Na demontage volgt wederom een controle, zodra de onderdelen in ons systeem worden ingevoerd. Wij hergebruiken 80 tot 90% van onze demontage-auto’s, waardoor wij dagelijks nieuwe onderdelen beschikbaar hebben.

De demontage-auto’s worden op een professionele en georganiseerde manier volledig uit elkaar gehaald. Zorgvuldig verwijderen we de bruikbare onderdelen. Voor deze het magazijn ingaan, geven we ze een uniek nummer, zodat alle onderdelen 100% herleidbaar zijn. De materialen die we niet meer kunnen hergebruiken, worden op een verantwoorde manier gerecycled.

Inkoop sloopauto Nijmegen & omstreken

Inkoop sloopauto

Schade auto verkopen? Autodemontage Nijmegen is specialist in autodemontage van loop- sloop- en schadeauto's.

Auto onderdelen kopen

Onderdelen voorraad

Voor verkoop van auto onderdelen bent u ook bij Autodemontage Nijmegen aan het juiste adres. De voorraad van de onderdelen controleert u snel via de onderdelenlijn.

Demontage auto's

Demontage auto's

Onze auto's worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goed milieu.

Sloopauto ophalen

Autotransport

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst. Zo kunnen wij uw sloopauto ophalen en afvoeren. Vraag naar de voorwaarden voor meer informatie.

Auto verkopen of kopen

In- en verkoop

Ook voor de in- en verkoop van auto's kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruim aanbod en verschillende mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Ook voor een onderhoudsbeurt kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren ook airco service.

Scroll naar boven