ONZE DIENSTEN

Een gevarieerd aanbod aan diensten

Wat we doen

Autodemontage Nijmegen biedt een gevarieerd aanbod aan diensten met professionele service voor autodemontage in geheel Gelderland en omstreken. Onze experts zorgen voor snel ophalen van uw loop-, sloop- en schadeauto op locatie. Daarnaast bieden wij veelal de hoogste prijzen voor loop-, sloop- of schadeauto’s en halen uw auto zo snel mogelijk op in overleg met u, waar en wanneer het u uitkomt. Wij kunnen met een uur al bij u zijn.

Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat het verkoopproces snel en gemakkelijk verloopt. We bieden een eerlijke prijs voor uw auto, gebaseerd op de huidige marktprijzen en de staat van uw auto. En met onze gratis ophaaldienst hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw auto naar ons bedrijf.

Wij zijn RDW erkent en zorgen direct voor een vrijwaring van uw voertuig. Bent u uw kentekenpapieren en/ of tenaamstellingscode kwijt? Geen probleem, wij kunnen u hiermee helpen.

Bij Autodemontage Nijmegen weten we hoe belangrijk het is om uw auto op een milieuvriendelijke manier te recyclen. Daarom zorgen we ervoor dat alle gevaarlijke materialen veilig worden verwijderd en houden we ons aan de lokale milieuvoorschriften.

Bij ons bedrijf zitten er geen addertjes onder het gras en komen we niet met mooie praatjes, de prijs die wij u bieden is een eerlijke prijs zonder verborgen kosten.

Inkoop sloopauto's

Schade auto verkopen? Autodemontage Nijmegen is specialist in autodemontage van loop- sloop- en schadeauto's.

Onderdelen voorraad

Voor verkoop van auto onderdelen bent u ook bij Autodemontage Nijmegen aan het juiste adres. De voorraad van de onderdelen controleert u snel via de onderdelenlijn.

Demontage

Onze auto's worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goed milieu.

Autotransport

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst. Vraag naar de voorwaarden voor meer informatie.

In- en verkoop

Ook voor de in- en verkoop van auto's kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruim aanbod en verschillende mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud

Ook voor een onderhoudsbeurt kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren ook airco service.

Autotransport

Autodemontage Nijmegen beschikt over een eigen ophaaldienst. Wij komen kosteloos uw loop-, sloop- of schadeauto ophalen.

Scroll naar boven