Autodemontage Nijmegen logo
Wij zijn tot 18.00 uur bereikbaar

024-378 4427

Wij zijn tot 18.00 uur bereikbaar

Sloopauto verkopen in de Achterhoek?

Voer het kenteken in en ontvang een vrijblijvend bod

  Doorgaan zonder kenteken


  Deze gegevens zijn er bij ons bekend


  Foto’s bijvoegen
  Niet verplicht, wel handig


  Contactgegevens

  Altijd 100% gratis en vrijblijvend.

  Daarom ADN.

  Ontdek onze
  zekerheden voor
  een zorgeloze
  verkoop

  Ontdek onze zekerheden voor een zorgeloze verkoop

  WEL

  Een gratis en vrijblijvend bod

  Inkoop van alle merken

  Gratis ophaalservice in de Achterhoek

  Direct een RDW vrijwaringsbewijs

  Directe uitbetaling van het afgesproken bedrag

  NIET

  Geen verborgen kosten

  Geen tussenpersonen

  Geen lange verkoopprocessen

  Geen vreemden aan de deur

  Geen prijsonderhandelingen

  Autodemontage Nijmegen kenteken icon
  Autodemontage Nijmegen accepteren bod
  Autodemontage Nijmegen snel verkocht

  Auto aanmelden

  Bod op auto

  Bod accepteren

  Auto verkocht

  Autodemontage Nijmegen kenteken icon

  Auto aanmelden

  Bod op auto

  Autodemontage Nijmegen accepteren bod

  Bod accepteren

  Autodemontage Nijmegen snel verkocht

  Auto verkocht

  Ruim 40 jaar een begrip

  Autosloperij Achterhoek

  Bent u in het bezit van een sloopauto in de Achterhoek? Of heeft u wellicht een schadeauto of auto met mankementen te koop staan? Dan verkoopt u uw sloopauto gemakkelijk en zonder zorgen aan Autosloperij Achterhoek.

  Autodemontage en Autosloperij Achterhoek is al ruim 40 jaar een begrip in de streek en kopen we auto’s, ongeacht de staat en van ieder merk.

  Autosloperij ADN in de Achterhoek is er voor elke:

  Auto met of zonder problemen
  Sloopauto
  Loopauto
  Schadeauto
  Total loss auto
  Oude auto
  Exportauto
  APK-afgekeurde auto
  Auto met startproblemen

  Autosloperij Achterhoek

  Vraag en antwoord

  Veelgestelde vragen Autosloperij Achterhoek

  Het verkopen van uw auto aan ADN in de Achterhoek is volledig gratis en vrijblijvend. Van het eerste contact, tot aan het ophalen en de vrijwaring: bij ons komt u niet voor (onaangename) verrassingen te staan.

  Een auto mag naar de sloop in de Achterhoek als deze total loss is verklaard of als de reparatiekosten hoger uitvallen dan de (dag)waarde van de auto. Hierbij maken wij het verschil tussen:

  1. technisch total loss: reparatie aan de auto is niet meer mogelijk;

  2. economisch total loss: de kosten van reparatie zijn hoger dan waarde van uw auto.

  Ook als uw auto niet meer door de APK komt en de kosten hoger uitvallen dan de waarde van de auto, spreken we van economisch total loss. Ligt de marktwaarde van uw voertuig hoger dan de reparatiekosten? Dan spreken we van een loop- of schadeauto. De vergoeding voor een loopauto ligt doorgaans aanzienlijk hoger dan een vergoeding voor een sloopauto.

  Verkoop uw sloopauto aan ADN. U bent snel van uw sloopauto af, ontvangt ter plekke een RDW vrijwaringsbewijs en wij keren direct het afgesproken bedrag uit.

  Hoeveel een sloopauto waard is, hangt af van diverse factoren. Middels de gegevens van de auto en aanvullende informatie, kunnen wij nauwkeurig de waarde van uw sloopauto bepalen. Zo kijken wij onder meer naar de staat van van de auto en naar de onderdelen die wij kunnen gebruiken voor demontage en verkoop.

  Bruikbare onderdelen worden gedemonteerd door onze demontage afdeling en indien nodig gerepareerd of gereviseerd. Alle niet-bruikbare onderdelen worden milieubewust verwerkt. Dit draagt niet alleen aan een beter milieu, maar ook aan een gezonde portemonnee. Bent u op zoek naar gebruikte auto-onderdelen? Ook dan staan we graag voor u klaar. Wij hebben ruim 20.000 tweedehands auto onderdelen die direct uit eigen voorraad leverbaar zijn.

  Gaat u uw sloopauto verkopen in de Achterhoek aan ons? Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een aantal belangrijke autopapieren nodig:

  Tot 1 januari 2014
  Is uw voertuig vóór 2014 voor het eerst in Nederland op naam gezet? Dan beschikt u waarschijnlijk over een papieren kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs bestaat uit drie delen:

  deel IA: het voertuigbewijs met de technische gegevens van de auto;
  deel IB: het tennaamstellingsbewijs met de tennaamstellingsgegegevens;
  deel II: het overschrijvingsbewijs, noodzakelijk bij overschrijving van uw voertuig.

  Voertuigen die tot juni 2014 in Nederland op naam zijn gezet hebben kentekendelen I, II en III.

  Sinds 1 januari 2014
  Is uw voertuig ná 2014 voor het eerst in Nederland op naam gezet? Dan beschikt u over een kentekenbewijs op creditcardformaat (kentekencard). Dit kentekenbewijs bestaat uit:

  1. de kentekencard met de gegevens van de auto en kentekenhouder;
  2. de tenaamstellingscode die noodzakelijk is bij overschrijving. De tennaamstellingscode bestaat uit 9 cijfers. De eerste 4 cijfers kunt u vinden op de kentekencard, de laatste 5 cijfers heeft u bij de aanschaf of na overschrijving per briefpost van de RDW ontvangen. 

  Ontbreken er papieren? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag bij de aanvraag van de benodigde documenten of bij het aanvragen van een demontagecode. 

  Heeft u uw sloopauto verkocht aan ADN? Dan kunt u rekenen op een duurzaam sloopproces. Nee, wij gaan niet met een sloophamer te werk maar beoordelen vakkundig welk onderdelen wij kunnen hergebruiken, repareren of reviseren. Het laten slopen van een auto door ADN is niet alleen een milieuvriendelijke manier om van een oude, onbruikbare auto af te komen, maar het draagt ook bij aan de recycling van waardevolle materialen en de vermindering van afval en uitstoot. Onze werkwijze zorgt ervoor dat het grootste gedeelte van de auto op een verantwoorde manier wordt hergebruikt en gerecycled. Vaak tot wel 98%.

  Verwijderen vloeistoffen
  We starten het sloopproces met het verwijderen van vloeistoffen zoals brandstof, olie en koelvloeistof. Heeft uw sloopauto een airconditioning? Dan verwijderen we het koudemiddel met een speciaal systeem. De vloeistoffen voeren we af en worden op een mileuverantwoorde manier verwerkt. Ook demonteren wij de banden en halen we de accu uit de auto. 

  Demontage
  Na het verwijderen van alle vloeistoffen gaan we vervolgens verder met het leukste gedeelte van het sloopproces: autodemontage. We controleren en testen elk onderdeel en beoordelen wat direct hergebruikt kan worden en welke onderdelen na reiniging of een revisie een nieuw leven kunnen krijgen. We voeren de onderdelen in onze database in en slaan ze vervolgens op in het magazijn. De gebruikte auto-onderdelen zijn gereed voor verkoop. Verwachten we dat we in de toekomst nog meer (onder)delen van de auto kunnen gebruiken? Dan krijgt de sloopauto een plek op ons terrein. Is de auto volledig afgeschreven? Dan gaan we verder met het sloopproces.

  Recycling van materialen
  Nadat de volledige auto is gestript, wordt de rest van de sloopauto verwerkt om waardevolle materialen zoals staal, koper, ijzer en aluminium te recyclen. Deze materialen kunnen worden gebruikt in de productie van nieuwe auto’s en andere producten.

  Vernietiging van de carrosserie
  Het overgebleven chassis en de carrosserie van de sloopauto wordt versnipperd of verwerkt tot schroot. Dit schroot kan opnieuw worden gesmolten of gebruikt voor de productie van nieuwe metalenproducten. 

  Ja, wij halen elke sloopauto in de Achterhoek gratis op.

  Onze klanten aan het woord

  Reviews

  Hanneke van Ruurlo
  Lees verder
  Autosloperij ADN in de Achterhoek heeft de afgelopen jaren meerdere auto's bij ons opgehaald. Altijd snel en correct contact en een fijne afhandeling. Mijn man en ik zijn tevreden.
  Maze Runner
  Lees verder
  Super goede service, deskundig en hartstikke vriendelijk! Heb hier de APK & 100.000 km laten doen (nadat ik hier per ongeluk terecht kwam op zoek naar n embleempje) en nog wat extra dingen en ga nooit meer naar de officiële garage terug. Tegen deze prijs en (voor mij net zo belangrijk) de geweldige service kan niemand op.
  Macy Ophelders
  Lees verder
  Hele fijne service. Eerlijke prijs en zeer snel geholpen. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor de volgende.
  Jd Scooters
  Lees verder
  Werken aardige mensen je wordt fijn geholpen.
  HorseCare Maas & Waal
  Lees verder
  Klantvriendelijk, Behulpzaam & Betrouwbaar.
  Karin Verstegen
  Lees verder
  Heel netjes geholpen. Kwam voor een nieuwe koplamp maar ipv het zomaar te verkopen werd er meegedacht en geprobeerd de kapotte koplamp te fixen. Vriendelijk, meedenkend en goed geregeld.
  Michiel Bancken
  Lees verder
  Zeer tevreden! Snelle communicatie en vriendelijk in contact. Ook betrouwbaar.
  Niels de Brouwer
  Lees verder
  Vriendelijk personeel, denkt in oplossingen in plaats van problemen. Hebben veel onderdelen in voorraad, zeer goed geholpen!

  Klik hier voor meer reviews

  Passie voor automotive

  Over ADN

  ADN is ruim 40 jaar het adres voor de particulier en de professional in de Achterhoek en gespecialiseerd in autodemontage en autorecycling. Snel van uw auto of auto met gebreken af? Meld uw auto dan gemakkelijk aan via onze website of bel voor direct contact.

  Doordat wij uw auto vakkundig beoordelen en kijken naar wat uw kapotte auto echt waard is, kunt u niet alleen het maximale uit uw sloopauto halen. Daarnaast bent u namelijk ook verzekerd van een eerlijke vergoeding die aansluit bij de actuele staat van uw auto.

  Autodemontage Nijmegen kantoor

  Meer dan inkoop van sloopauto's

  Wist u dat wij meer doen dan de inkoop van sloopauto’s? Autosloperij ADN in de Achterhoek koopt ook overige voertuigen zoals schadeauto’s en overige voertuigen als een motor, scooter, brommobiel en bestelbus. Auto’s die rijp zijn voor de sloop gebruiken we voor autosloop en auto’s in een goede (technische) staat demonteren we. De gedemonteerde onderdelen testen we uitgebreid en repareren we waar nodig. Vervolgens geven we de gebruikte auto-onderdelen een nieuw leven door deze te verkopen als tweedehands auto-onderdelen. Wij hebben ruim 20.000 gebruikte, hoogwaardige en originele OEM-onderdelen die direct uit eigen voorraad leverbaar zijn.

  Autodemontage in de Achterhoek

  Doorgaans liggen de vergoedingen die autosloperijen in de Achterhoek geven voor kapotte auto’s vrij laag. Het vinden van een autosloperij die wel waarde ziet in uw voertuig kan een uitdaging zijn. Autosloperij ADN heeft een eigen waardebepaling ontwikkeld. Hierdoor kunt u bij ons altijd rekenen op een eerlijke en marktconforme vergoeding. Dit is niet het enige wat wij bieden. Ook het gratis ophalen van uw auto behoort tot onze service, op elke locatie in de Achterhoek.

  Vanaf elk adres naar onze autosloperij

  Autosloperij ADN is niet alleen een toonaangevende naam de Achterhoek, maar ook in de rest van Gelderland, Brabant, Limburg en Utrecht.

  Altijd onderwerg

  Populaire plaatsen in de Achterhoek

  Wist u dat wij met onze gratis ophaalservice altijd dichtbij zijn? Ontdek onze populaire plaatsen.

  Autosloperij Aalten
  Autosloperij Angerlo
  Autosloperij Bergh
  Autosloperij Borculo
  Autosloperij Didam

  Autosloperij Dinxperlo
  Autosloperij Doetinchem
  Autosloperij Eibergen
  Autosloperij Gendringen
  Autosloperij Gorssel
  Autosloperij Groenlo

  Autosloperij Lichtenvoorde
  Autosloperij Lochem
  Autosloperij Montferland
  Autosloperij Ruurlo
  Autosloperij Steenderen
  Autosloperij Vorden
  Autosloperij Warnsveld
  Autosloperij Wehl
  Autosloperij Winterswijk
  Autosloperij Zelhem
  Autosloperij Zevenaar
  Autosloperij Zutphen

  ADN kaart

  Contact met ADN

  Bel 024-378 4427

  Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 14.30 uur.

  WhatsApp 024-378 4427

  Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 14.30 uur.

  Stuur een e-mail

  Ontvang de zelfde werkdag een reactie op uw e-mailbericht.

  Contact met ADN

  Bel 024-378 4427

  Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zat. van 08.30 tot 14.30 uur.

  WhatsApp 024-378 4427

  Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zat. van 08.30 tot 14.30 uur.

  Stuur een e-mail

  Ontvang dezelfde werkdag een reactie op uw e-mailbericht.