AUTODEMONTAGE NIJMEGEN

Snel en gemakkelijk uw sloopauto verkopen

Inkoop sloopauto Nijmegen & omstreken

Hoe kom ik van mijn sloopauto af?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle manier om uw loop-, sloop- of schadeauto te verkopen in Nijmegen en omstreken? Zoek dan niet verder! Bij Autodemontage Nijmegen kunt u rekenen op een professionele dienstverlening voor autodemontage in Nijmegen en omstreken. 

Ons team van deskundigen staat klaar om uw loop, sloop en schade auto snel op te halen op de locatie van uw keuze. Bovendien bieden we vaak de hoogste prijzen voor auto’s in goede staat, sloopauto’s en auto’s met schade. We stemmen de ophaaltijd af op uw voorkeur en zorgen dat uw auto zo snel mogelijk wordt opgehaald, zelfs binnen een uur als dat nodig is.

Wat is de sloopwaarde?

Onze professionele medewerkers zorgen voor een vlot en moeiteloos verkoopproces. We hanteren een eerlijke prijs voor uw auto, gebaseerd op actuele marktprijzen en de conditie van uw voertuig. Met onze gratis ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw auto naar ons bedrijf. 

Wij zijn RDW erkend en zorgen direct voor een vrijwaring van uw voertuig. Bent u uw kentekenpapieren en/ of tenaamstellingscode kwijt? Geen probleem, wij kunnen u hiermee helpen.

Wat gebeurt er met een sloopauto?

Bij Autodemontage Nijmegen begrijpen we het belang van het milieuvriendelijk recyclen van uw auto. Daarom zorgen wij ervoor dat alle schadelijke materialen veilig worden verwijderd, en houden wij ons strikt aan de lokale milieuregels.

Onderdelen die nog in uitstekende staat verkeren, worden zorgvuldig gedemonteerd en indien nodig gereviseerd om een nieuw leven te krijgen. Dit heeft voordelen voor zowel uw portemonnee als het milieu, vooral wanneer u of anderen behoefte hebben aan vervangende auto-onderdelen.

Onze voorraad kunt u gemakkelijk & snel controleren via de onderdelenlijn. 

Onderdelen

Ons werkgebied

Ons werkgebied strekt zich uit tot een straal van 40 kilometer rondom Nijmegen. Voor meer informatie over het ophalen van uw loop-, sloop of schadeauto kunt u het beste even met ons contact opnemen. Zo kunnen we samen altijd kijken naar een oplossing.

Sloopauto verkopen zonder gedoe

Autodemontage Nijmegen onderscheidt zich van andere autodemontage’s of autosloperijen als directe partij; wij zijn geen tussenpersoon. Dit betekent dat de prijs die wij bieden voor uw auto rechtstreeks en eerlijk is. Wij hechten waarde aan transparantie en vermijden verborgen kosten, zodat u een duidelijk beeld heeft van wat u kunt verwachten

 

Logo Autodemontage Nijmegen
ONS DIRECT NODIG?

Neem contact op

  .

  Sloopauto ophalen Nijmegen & omstreken

  Bij Autodemontage Nijmegen hebben we onze eigen ophaalservice beschikbaar. Onze service is beschikbaar voor de regio Gelderland en omstreken. We halen uw auto die nog rijdt, niet meer rijdt of schade heeft kosteloos bij u op.

  Inkoop sloopauto Nijmegen & omstreken

  Inkoop sloopauto

  Wilt u uw schadeauto verkopen in de omgeving van Nijmegen en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Autodemontage Nijmegen is dé specialist in het demonteren van sloop- en schadeauto's, zowel werkende als niet-werkende.

  Auto onderdelen kopen

  Auto onderdelen kopen

  Ook als u auto-onderdelen nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij verkopen namelijk auto-onderdelen voor diverse automerken en types.

  Onze voorraad kunt u snel controleren via de onderdelenlijn. Ook kunt u ons natuurlijk altijd even bellen om te vragen naar een specifiek auto onderdeel die u nodig heeft.

  Demontage auto's

  Demontage auto's

  Bij ons worden auto's op een uiterst milieubewuste wijze gedemonteerd en verwerkt.

  Hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage aan het behoud van een gezond milieu.

  Sloopauto ophalen

  Sloopauto ophalen

  Wilt uw auto niet meer starten of rijdt die niet meer goed? Wij kunnen uw loop, sloop of schadeauto ophalen door middel van onze eigen ophaaldienst. Vraag naar de voorwaarden voor meer informatie.

  Auto verkopen of kopen

  Auto verkopen of kopen

  Ook voor de in- en verkoop van auto's kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruim aanbod en verschillende mogelijkheden.

  Reparatie en onderhoud

  Reparatie en onderhoud

  Is uw auto toe aan reparatie, een onderhoudsbeurt of aircoservice? Autodemontage Nijmegen helpt u hier graag bij.

  Scroll naar boven